Yörükçayır organik saf arı sütü
Yörükçayır organik saf arı sütü, Türkiye'de üretilen ve genellikle yüksek kaliteli doğal ürünleriyle tanınan bir markanın ürünüdür. Arı sütü, arı kovanlarında işçi arılar tarafından üretilen ve kraliçe arının beslenmesinde kullanılan zengin bir gıda maddesidir. Bu ürün, özellikle enerji seviyesini artırmak, bağışıklık sistemini desteklemek amacıyla tercih edilir.
Mersin Erdemli'de üretilmektedir. Yörük kültürü ile Mersin Toroslarında yaşayan Çay ailesinin yüzlerce yıllık geleneksel üretimidir.
Şahbaz Çay ve Murat Çay ( Baba ve Oğulun ) Üretimini yaptığı Yörükçayır organik arı sütü dededen toruna ilkeleriyle Çay ailesi olarak Toros dağlarının zirvesinde bulunan Toros dağları Eğriçayır yaylasında arıcılık geleneğimizle ve Yörük kültürü,gelenekleriyle 300 yıldan beri devam etmekteyiz.
Sınırlı sayıda üretilen Organik Arı sütü üreten Arılarımıza dışarıdan kesinlikle hiç bir gıda takviyesi verilmemektedir. Her şeyiyle doğanın vermiş olduğu şekilde arılar tarafından üretilerek Yörükçayır Markası adı altında paketlenerek sizlere ulaştırılmakta dır.
T.C. 5262 Sayılı Organik Tarım Kanunu ve İlgili Organik Tarımın Esasları ve Uygulamasına ilişkin Yönetmeliğe uygun olarak üretilmiş olup.
İçindekiler: 30 gr Organik taze arı sütü (%100)
Mersin Erdemli Torosların dağları Eğriçayır yaylasında Organik arıcılık yöntemi ile üretildi. İçerinde 30g saf arı sütü bulunmaktadır.
Kullanımı: Günlük 1.5 gr arı sütü (yarım Çay kaşığı) dil altına konularak tüketilmesi tavsiye edilir. Uzmanlar arı sütü tüketirken metal yerine plastik veya ahşap kaşık kullanılmasını tavsiye ediyor.
Saklama Koşulları: Arı sütünü buz dolabında saklayınız.
Yasal Uyarılar: Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Arı ürünlerine karşı alerjisi olan bazı hassas kişilerde alerjik bir etkiye sebep olabilir. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmezler. Takviye edici gıdalar diyet yada sağlıklı yaşam amaçlı kullanılmaz.
İlaç Değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz.
Yorum bulunamadı